výhody probiotik

Výhody probiotik

Jedna odměrka patentovaných probiotik Daflorn se rovná 14-16 šálkům pravého domácího bulharského jogurtu fermentovaného Lactobacillus bulgaricus. Naše probiotické jídlo obsahuje původní kmeny Lactobacillus bulgaricus, izolované z čisté pramenité vody nebo z přírodních produktů kyseliny mléčné. 

Naše původní kmeny Lactobacillus bulgaricus jsou mnohem silnější, pokud jde o jejich zdravotní účinky na lidské tělo, ve srovnání s těmi průmyslovými, které fermentují bulharský jogurt v potravinářském průmyslu.V probiotikách Daflorn se mléčné proteiny štěpí na všech 21 esenciálních a neesenciálních aminokyselin. 

Jogurt obsahuje kasein – protein s dlouhým řetězcem, který dráždí žaludek a střeva malých dětí a lidí s gastritidou a kolitidou. Naše probiotika jsou bezlaktózová až nízkolaktózová, na rozdíl od jogurtu, který obsahuje laktózu. 

Mnoho jogurtů na trhu obsahuje konzervační látky prodlužující trvanlivost nebo plniva k dosažení hustoty. Probiotika Daflorn jsou zcela přírodní a neobsahují GMO, konzervační látky, plniva a jiné chemikálie.

Produkty z naší nabídky můžete zakoupit zde: Probiotické potraviny

Přejít nahoru