Jaké jsou zkušenosti zákazníků, kteří používají výrobky značky Daflorn?

zkušenosti

Jaké jsou zkušenosti našich zákazníků, kteří používají výrobky bulharské značky Daflorn? Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recenze, které stojí za přečtení. Proč jsou probiotika vodního původu jedinečné? Jejich hlavním cílem je zlepšovat zdraví prostřednictvím přírodních probiotik. Zahrnují všechno podstatné od extraktů prvotřídní kvality spjatých s přírodou až po odkazy našich dávných předků.

Reálné zkušenosti našich klientů:

Paní Z.F.

Jsem hrozně ráda, že jsem probiotika daflorn našla, mám těžce onkologicky nemocného tatínka, který měl velký problém něco sníst,polknout neustále ho bolel žaludek a chtělo se mu zvracet,byl velice unavený a slabý jen ležel.Byl na velkých dávkách morfia a k tomu ještě silné léky na bolest, když začal užívat probiotika Daflorn během několika pár dnů tyto hrozné věci zmizely.Ted má chuť k jídlu je bez morfia, cítí se moc dobře.Probiotika jsou úplný zázrak.Moc za ně děkuji a musím také pochválit i úžasnou komunikaci a poradenství a také teda velice rychlé dodání zboží a vyřízení objednávky.Vsem velice doporučuji!!!!!!!

Paní K.G.

Co je důležité, markery šli po 2.chemo výrazně dolů, určitě i vlivem bulgarika!

Pan, D.H.

Jednoduše zaaazrak! Zlepšení už po prvním dni braní Colonu.

Pan, M.J.

Mně Biomilk Colon velmi pomohl a stále pokračuji v léčbě.

Pan, M.P.

Objednávám "další dávku", doporučené produkty "biomilk levandule", pomáhají a velmi se těším. Za poslední 2 roky pokožka vypadá fakt lépe.

Paní D.J.

Jsem vděčná za tyto probiotika, velmi mi pomáhají. Před 6 lety mi diagnostikovali celiakii v pokročilém stádiu, 42kg, silné záněty ve střevech, ekzémy po těle. Lékaři se obávali zda li otěhotním. Chvála Bohu mám dnes dvě zdravé děvčátka, které mi dělají velkou radost.

Paní, J.J.

Funguje najisto, vím to, protože se nestačím divit, že nepláču a nekýchám. Ani jednou. A to beru jen třetí balení a funguje to od začátku. Toho roku jsem venku úplně každý den a kapesníky vůbec nepotřebuji.

Pan, A.M.

Děkuji za úžasnou komunikaci a promptní vybavení. K tomu všemu tato probiotika i příjemně fungují (odkdy jsem je u Vás na harmonii v BB koupil, moje trávení každý den děkuje a já se cítím veselejší).

Paní, P.L.

Malému se výrazně polepšilo. Upravilo se mu trávení a vyčistila zcela pokožka. Už mu to dávám pouze ráno na lačno, velmi mu to chutná. Ze začátku jsem to dávala 2-3x denně, i byl pak více hladový.

Paní, L.J.

Téměř 2 týdny jsem neužila přípravek na alergické projevy (svědění očí, puchýřky na ústní sliznici po ovoci, hlasové změny ..), který užívám už skoro 10 let. Možná ještě nevyrazili pyly do útoku, ale jiné roky v tomto období jsem si nemohla dovolit ani jeden den vynechat.

Paní, A.D.

Moje trávení se zlepšilo a pokládám to za vítězství. Vůbec mě nebolí žaludek po jídle, před spaním. Zkrátka žádný problém před nebo po jídle, celý den pohoda. Tupé pobolívání odešlo.

Paní, D.J.

Jsem spokojená, stolice pravidelná, při posledním gastro vyšetření se lékař divil, že střeva jsou zcela v pořádku bez zápalových procesů. I kožní problémy zmizely.

Paní, I.Č.

Občas, i když se vyskytnou nějaké problémy, tak se to nedá ani srovnat s tím, co jsem zažívala před pár měsíci denno denně. Bolesti, nadýmání, průjmy, zácpy se zcela vytratily.

Paní, A.P.

Musím s potěšením konstatovat, že bulharské probiotika jsou opravdu nejlepší ze všech a to jsem už vyzkoušela opravdu různé druhy.

Paní J.H.

Život ji začal znovu bavit. A ještě přiznala, že jí zmizely z čela šupinky, které se jí udělali při vlasech a malé puchýřky zmizely i z rukou a ramen.

Paní, J. M.

Po 3 dnech byla již vysmátá. Velmi rychle se začala cítit lépe, neboť začala pravidelně chodit na toaletu. Má více energie. Je veselá. Zhubla už 3-4 kg, hlavně cítí, že jsou jí volnější věci.

MVDr. J.L.

Velmi doporučuji tento výrobek lidem se zdravotními potížemi u vředové choroby žaludku, dvanáctníku i slinivky. Po nutném užívání Prednisonu se u mě rozjela akutní vředová gastroenteritida a ozvala se i slinivka. Přes tvrdou dietu a léčbu jsem měla velké bolesti, trpěla jsem nechutenstvím, nespavostí. Když jsem obdržela od kamarádky doporučení na výrobky společnosti Daflorn, neváhala jsem a ihned jsem se se zástupcem společnosti v Praze spojila a osobně jsem si vybrala preparát Biomilk Colon, obsahující kultury (živá probiotika) Lactobacilus bulgaricus DWT1 a Streptococcus Tthermophilus DWT4 z přírodních vodních pramenů v Bulharsku. Hned po několika počátečních dávkách mi bolesti ustávaly, začala jsem lépe spát. Teď po 14 dnech už funguji normálně. Moje snacha i vnuk už tato probiotika užívají. Děkuji za možnost ovlivnit své zdraví zcela neinvazívně, v souladu s názorem, že příroda léčí. S pozdravem MVDr. J.L.

Přejít nahoru