Certifikáty probiotik Laktera

Věděli jste, že letos (2022)  společnost: „Daflorn“ – výrobce prvního probiotika Laktera na vodní bázi na světě – úspěšně prošla auditem slavné americké společnosti NQA a získala nejvyšší stupeň mezinárodní certifikace v oblasti potravin? – 22 000 FSSC!

Tento certifikát je zárukou spolehlivosti a odpovědnosti vůči všem partnerům a uživatelům našich probiotik. Certifikace FSSC 22000 by nebyla možná bez našeho moderního nového výrobního zařízení pokrývajícího všechny globální požadavky na bezpečnost potravin.

Věděli jste, že probiotika Laktera již mají Kosher certifikát vydaný rabínem Dr. Levingerem z Jeruzaléma?Slovo „kašer“ v hebrejštině znamená vhodný, pohodlný. Na celém světě jsou miliony lidí, kteří z různých důvodů dodržují požadavky dietních zákonů kašrutu. Někteří z nich kvůli náboženské víře a jiní – aby se ujistili, že produkty, které konzumují, jsou pod neustálou kontrolou. Proto je kašrut často spojován s pojmem zdravé stravování. Kosher certifikát znamená po celém světě vysoké hodnocení bezpečnosti a kvality potravin a doplňků výživy. Košer certifikát probiotik z rodiny „Laktera“ je mezinárodně uznávaný.Věděli jste, že probiotika z rodiny „Laktera“ již mají certifikát Halal vydaný vrchním muftím muslimského vyznání v Bulharsku? Muslimové se zajímají o to, zda potraviny, které konzumují, splňují islámské náboženské zásady a tradice, humanitární požadavky, hygienická kritéria a výrobní metody. Certifikace Halal není jen marketingový model potravin a doplňků výživy, ale důkaz, že jsou kvalitní a zdravé. Halal certifikát probiotik z rodiny „Laktera“ je platný po celém světě.

V našem novém domově budeme pokračovat ve vytváření probiotik Laktera s péčí o vaše zdraví a pohodlí! Více informací naleznete na www.daflorncz.cz

Přejít nahoru